Žito u 2016. planira 3,5 milijuna eura neto dobiti

Bez autora
Dec 27 2015

Nadzorni odbor ljubljanske pekarske industrije Žito na sjednici održanoj ovog tjedna razmotrio je poslovanje u tekućoj i potvrdio je poslovni plan za iduću godinu. Nadzornici su odobrili i poslovne planove matičnog društva i grupe za iduću godinu. U 2016. grupa Žto planira prihode od prodaje u iznosu 115,8 milijuna eura uz neto dobit od 3,5 milijuna eura. Na razini grupe godina koju je obilježila promjena vlasnika - u travnju je potpisan ugovor kojim je konzorcij prodavatelja prodao većinski paket dionica od 51,55 posto koprivničkoj Podravki za 33,03 milijuna eura - bit će dobra i u skladu s planiranim ciljevima, ocijenio je Nadzorni odbor.

Žito u 2016. planira 3,5 milijuna eura neto dobitiNadzorni odbor ljubljanske pekarske industrije Žito na sjednici održanoj ovog tjedna razmotrio je poslovanje u tekućoj i potvrdio je poslovni plan za iduću godinu.

Nadzornici su odobrili i poslovne planove matičnog društva i grupe za iduću godinu. U 2016. grupa Žto planira prihode od prodaje u iznosu 115,8 milijuna eura uz neto dobit od 3,5 milijuna eura.

Na razini grupe godina koju je obilježila promjena vlasnika - u travnju je potpisan ugovor kojim je konzorcij prodavatelja prodao većinski paket dionica od 51,55 posto koprivničkoj Podravki za 33,03 milijuna eura - bit će dobra i u skladu s planiranim ciljevima, ocijenio je Nadzorni odbor.
      

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik